TERMENI ȘI CONDIȚII

La rezervarea camerelor, oaspeții noștri vor accepta regulamentul intern al hotelului. În cazul rezervărilor prin telefon, condițiile vor fi acceptate la momentul sosirii în hotel.

  1. Rezervarea camerei

Toate rezervările trebuie făcute în scris, prin telefon sau pe pagina web: www.vilatopaz.ro Camerele rezervate vor fi reținute pentru clienții noștri până la ora 20:00 în ziua sosirii. Desigur există opțiunea de a sosi și mai târziu, dar în acest caz, vă rugăm să ne anunțați în prealabil. Altfel, rezervarea va fi ștearsă din sistemul nostru după ora 20:00.

  1. Primirea camerei (check-in), eliberarea camerei (check-out)

Primirea camerei (check-in): camerele sunt accesibile de la ora 15:00 (în cazul în care ajungeți înainte de ora 15:00, puteți ocupa camera dumneavoastră, dacă aceasta este disponibilă);

Eliberarea camerei (check-out): Până la ora 12:00. După check-out camerele vor fi verificate. Pagube sau lipsuri sesizate după plecare vor fi responsabilitatea financiară a clientului.

În caz de check-out mai târziu: până la ora 18:00 se va încasa 50% în plus din tariful actual al camerei pe zi, după ora 18:00 se va încasa 100% din tariful actual al camerei pe zi.

  1. Condiții de rezervare/anulare

Modificarea, anularea parțială sau totală a serviciilor comandate duce la penalizări, în funcție de intervalul de timp în care se face anularea în raport cu data prevăzută pentru sosirea turiștilor. Beneficiarul va plăti Prestatorului, în situația anulărilor de rezervare următoarele penalizări:

cu mai mult de 20 zile înainte de data sosirii nu se vor percepe penalizări;

cu mai puțin de 20  zile sau în caz de neprezentare se vor percepe penalizări egale cu contravaloarea unei nopți de cazare;

În cazul în care turistul solicită micșorarea perioadei de ședere în hotel, în timpul sejurului, suma achitată nu se returnează și nu se compensează cu alte servicii.

Hotelul își rezervă dreptul de autorizare a cardului oferit ca garanție înainte de sosire sau la sosire. Autorizarea nu este considerată plată!

Blocarea depozitului de pe card poate fi efectuată numai cu acordul clientului în scris.

  1. Hotelul nostru acceptă următoarele modalități de plată:

Cash: Lei sau €.

Card credit: VISA, Mastercard.

Carduri de vacanță: Edenred, Sodexo, Up

Plata rezervării făcută direct sau prin sistemul online, se va face în Lei. Dacă folosiți card Euro, vom extrage plata direct în lei după cursul BNR actual. Toate facturile vor fi emise în Lei.

În caz de plată în avans serviciile sunt considerate rezervate după ce plata Dumneavoastră a ajuns în contul nostru. Dorim să vă atragem atenția asupra faptului că facturarea se face între orele 08:00-23:00. La plecări înainte de 08:00 dimineața sau la plecări după ora 23:00 vă rugăm să cereți factura de la recepție cu o zi înainte de plecare.

  1. Animale de companie

Nu acceptăm animale de companie în camerele noastre.

Este interzisă intrarea în restaurantul Vilei cu animale de companie.

  1. Comportamentul în Vila Topaz

Vă rugăm să respectați liniștea publică, să nu deranjați confortul altor oaspeți, mai ales după orele de liniște (22:00).

Este interzis să vă prezentați la restaurantul hotelului în costum de baie.

Este interzisă folosirea utilităților camerelor și a hotelului în afara acestora.

Dotarea hotelieră trebuie folosită corespunzător.

Daunele sau pagubele provocate vor fi plătite de către autorul acestora sau de reprezentantul lor legal.

În camerele fumători locurile pentru fumat sunt balcoanele.

Vă rugăm să respectați regula, de nu a fuma în camerele nefumătoare. Sunt spații special amenajate pentru fumat pe care le puteți folosi. În caz de fumat în spații interzise vom adăuga la plata Dumneavoastră o penalizare/amendă de 300 lei! Pentru folosirea centrului de wellness vă asigurăm un prosop separat primit la recepție. Vă rugăm să nu folosiți în centrul de wellness prosoapele din camere. În cazul în care folosiți halatul în wellness vă rugăm să-l aduceți înapoi în cameră.

  1. Siguranța

Pe teritoriul vilei funcționează mai multe camere video de supraveghere.

Camerele sunt dotate cu seif, vă rugăm să-l folosiți pentru lucrurile valoroase. Nu putem garanta siguranța pentru lucrurile uitate în cameră.

La părăsirea camerelor ușile trebuie încuiate întotdeauna.

Dacă găsiți bunuri uitate vă rugăm să le predați la recepție.

Dacă părăsiți hotelul vă sugerăm să lăsați cardul  la recepție. În caz de pierdere a cardului  veți avea de plătit un plus de 50 lei.

Este interzisă depozitarea materialelor inflamabile, toxice, explozive în cameră.

Vă rugăm să nu folosiți espresor,  sau fier de călcat în cameră. Dacă aveți haine care necesită să fiu călcate vă rugăm să cereți la recepție acest serviciu.

În caz că observați orice defecțiune în dotarea camerei, vă rugăm să anunțați la recepție.

  1. Spațiul de parcare

Hotelul nostru este dotat cu o parcare, rezervată oaspeților noștri din hotel pe care o pot folosi liber.

  1. Micul dejun

Micul dejun este inclus în prețul cazării la hotel și îl puteți servi la restaurantul vilei între orele 08:00-10:00 . Vă rugăm să nu luați în cameră mâncarea servită la micul dejun, orice tentativa de furt este amendat cu 50 lei.

Vă rugăm să aveți ținuta corespunzătoare la luarea meselor (este interzisă intrarea în restaurant în costum de baie).

Vă rugăm să anunțați la recepție intenția de a lua micul dejun după ora 10:00. Dacă nu anunțați intenția dumneavoastră putem să vă asigurăm micul dejun după ora 10:00 la un preț suplimentar.

Băuturile și mâncarea cumpărate în afara hotelului pot fi consumate numai în cameră având grijă de utilitățile camerei. Pagubele cauzate vor fi plătite la plecare.

Nu se acceptă introducerea băuturilor alcoolice și nealcoolice în spațiile publice a hotelului, altele decât cele comercializate în cadrul locației, încălcarea acestui regulament se penalizează.

  1. Cazare copii

Copii între vârsta de 0-6 ani beneficiază de cazare gratuită.

De la 6 până la 18 ani este tarifat cu 50 lei/noapte.

Al 3-lea adult în apartament este tarifat cu 80 lei/noapte.